Progeszteron

Tisztelt Dr Úr/Nő 38 éves vagyok.Babát szeretnék. A 3.napi hormon eredményeim jók lettek, de a 21. napi progeszteron eredményem az én véleményem szerint kicsit alacsony. A mostani menzeszem 3 nappal előbb jött, eddig mindig peteérés után 14 nappal érkezett (hőmérőzök) , és ráadásul barnázással, ami sosem volt előtte. Érdeklődni szeretnék, hogy ez a 33 nmol/l progeszteron elég-e a teherbeeséshez, vagy azért ennél többnek kellene lennie? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza progeszteron témában

A progeszteron hormon ovuláció után 21 nmol/l felett normál érték.

Nagy valószínűséggel peteérés van, így a terhesség létrejötte lehetséges.

Kérdés: 2012. január 02., 07:09; Megválaszolva: 2012. január 03., 13:28
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Progeszteron
Tisztelt Doktor Úr! A nőgyógyászom elküldött 3. és 21. napi vérvételre. Meglett az eredményem, ami szerint a progeszteron szintem 8 lett. Az...
Terhesség alatt miért nem végeznek...
Tisztelt Doktor Úr! Érdeklődnék, hogy terhesség alatt miért nem végeznek hormonszint mérést, mielőtt bármilyen hormonpótlást kapnak a leendő...
Barnás folyás
Tisztelt Doktor Úr/Nő! A problémám az, hogy a menstruációm előtt barnás folyásom van. A ciklusom 2. fele túl rövid. A nőgyógyászom is...
progeszteron érték jelez peteérést
Tisztelt Doktor Nő/Úr! Már jó pár hónapja szeretnénk babát és nem jött össze eddig. Voltam a napokban hormonvizsgálaton, pontosabban a...
progeszteron hormon értéke
Jó napot kívánok! Férjemmel babát szeretnénk, már lassan egy éve próbálkozunk. Mivel menszes előtt napokig barna pecsételésem van, az orvosom...