• Másodvélemény

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdv. Viszkető, és égő hüvelyi folyásom van. Annyira kikezdi a hüvelybemenetet, hogy ha hozzá sem érek, akkor is fáj. Már több mint egy éve járok vele orvoshoz, két külön doki is megvizsgált, de semmi javulás. Eddig csak annyit mondtak, hogy a hüvelybemenet, és a méhszáj is be van gyulladva, de most legutóbb "kitalálták", hogy méhnyakrepedésem van. A citolom kétszer is negatív lett... gombatenyésztés negatív... kaptam már rá klion tablettát, és hüvelytablettát... betadin kúpot... canesten hüvelytablettát és kémet... már vért is vettek, de abban sem volt semmi említésre méltó. szeretnék tanácsot kérni, hátha több ember jut valamire, mert önmagában is nagyon idegesítő, és amióta elkezdődött, a nemi kapcsolat is ki van zárva a fájdalom miatt, ami majdnem tönkre tette a kapcsolatom. Köszönettel: Bettina.

        Dr. Pétervári László válasza a hüvelyfolyás témában

        Viszkető,égő hüvelyi folyásra megfelelő szájon át alkalmazható gyógyszeres kezelés célszerű. A helyi kezelés önmagában nem annyira hatékony. Ismételten forduljon nőgyógyászhoz!

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. december 19., 21:07; Megválaszolva: 2011. december 20., 22:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés