• HPV condyloma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktorúr! 3 hete kis hólyagszerűséget vettem észre a kisajkakon belül (egyik oldalt egymás mellett több pici, kb 10darab), ill. a hüvelybemenetné (3 pici). elmentem női orvoshoz, aki szerit ez nagyon kezdődő stádiumban van, ezért csak Wartec krémet írt fel (bőrgyógyásszal egyeztetve) és azzal küldött haza, hogy ha 1 hónap múlva se tűnik el menjek vissza. Múlt héten azt vettem észre, hogy tűnnek el (utána lebetegedtem), most viszont a gáton is kijött egy, ami viszont nagyon érzékeny, viszont mintha tűnne el. Szedek immunerősítőt. Van rá esély, hogy elmúlik? Vagy ezt a romlást csak a betegség hozta elő? vagy előzzem meg és menjek el korábban, kérjek erősebb ecsetelőt? Sok forum szerint ezek a krémek erősen maró hatásúak, viszont ezt soha nem éreztem. A tipizálás eredményére még várok

        Dr. Pétervári László válasza a condyloma témában

        A hólyagocskák a szeméremtesten és hüvelybemenetben vírus fertőzés lehet,amit leír az inkább a Herpesz vírusra jellemző. A condyloma a szürkésfehér színű függöly,egyenetlen,változó nagyságú,szemölcsszerű. Az immunerősítés mindkét esetben kedvező. A Herpes fertőzés magától elmúlik,azonban a condyloma kezelést igényel. A tipizálás eredménye segít az elkülönítésben.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. december 18., 21:16; Megválaszolva: 2011. december 19., 21:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés