• Mi lehet az egészségügyi problémám?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Egy évvel ezelőtt műtöttek nőgyógyászatilag, ugyanis több hónapon keresztül menstruációs vérzésem volt. Azóta egészen 2 hónappal ezelőttig időben volt havi vérzésem. Ezután egy hónapban kétszer is megjött, majd az előző hónapban kimaradt. Majdnem megjön érzéseim vannak többször is, az egyik mellem néha fájni szokott, a hasam állandóan puffadt és igényli a meleget. Néha többször is van hasmenésem naponta és eléggé sokszor hangulatváltozásaim vannak.

        Dr. Boros Miklós válasza a nőgyógyászati kérdés témában

        Kedves Kérdező!Nőgyógy.vizsgálat szükséges.Azért az jó lett volna,ha megírja,hogy konkrétan milyen műtét volt és volt-e szövettan.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. december 09., 23:37; Megválaszolva: 2011. december 12., 18:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés