• Menszesz elmaradása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! A problémám a következő: fél éve csak gyógyszeresen meghozott menszesem van. Már kétszer voltam orvosnál most készülök harmadjára. Először csak gyógyszert írt föl (duphastont) másodjára már elküldött hormonvizsgálatra is, meg persze ultrahang.Mindent rendben talált. A kérdésem hogy milyen vizsgálatra tud még elküldeni, amiből ki lehet deríteni, hogy miért nincs menszesem.Olvastam a belgyógyászatról is, oda is elküldhet? Ha igen ott mit néznek? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Pétervári László válasza a vérzészavar témában

        Ha a hormonvizsgálattal és ultrahang vizsgálattal sem észleltek kórosat,akkor megfontolandó belgyógyász endokrinológus felkeresése annak érdekében,hogy kizárja más hormon betegség lehetőségét. Gyógyszeres ciklus felépítésre van szükség, nőgyógyász szakorvos segít.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. december 06., 10:50; Megválaszolva: 2011. december 08., 17:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés