• akne, menstruációs zavarok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/ Úr! 19 éves vagyok és már 12 éve korom óta nagyon pattanásos/aknés a bőrőm az arcomon, illetve a hátamon. Ezen kívül nem rendszeres a menstruációm már a kezdetektől, csak 2-3 havonta vagy még ritkábban jelentkezik. Korábban szedtem már Roacuttan-t, amely szépen rendbe hozta a bőröm, de később bár enyhébb formában újra jelentkezett. Szedtem Cypromixet is, mely szintén segített, ám fél évvel abbahagyása után újra jelentkeztek a tüneteim. A nőgyógyász szervi problémát nem talált, alap-hormonvizsgálatot is végzett, ahol szintén mindent rendben talált. Ez 2 hónapja volt, menstruációm azonban már július óta nem volt. Nem vagyok túlsúlyos, próbálok egészségesen étkezni, nem tudom valóban mi állhat problémám hátterében. Kihez fordulhatnék? Előre is köszönöm válaszát! Tisztelettel!

        Dr. Pétervári László válasza a vérzészavar témában

        Nőgyógyászati és Endokrinológus,Bőrgyógyász szakorvos vizsgálata tanácsos.Ez alapján lehet megfelelő kezelést választani.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. december 04., 20:13; Megválaszolva: 2011. december 08., 14:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés