• mi lehet ez?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A problémám a következő: párkapcsolatban élek, eddig semmi gondom nem volt a menstruációmmal. 3 napja kellett volna megjönnie, de 2nappal ezelőtt jön valami, apró darabkák, de ezt nem nevezném menstruációnak. védekeztünk a párommal de arra lennék kíváncsi hogy ez terhesség is lehet vagy valami betegségnek tudható be?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a kevés menstruáció témában

        Kedves Kérdező! A menstruáció helyett jelentkező pecsételő vérzés felveti terhesség gyanúját, csináljon terhességi tesztet!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 28., 12:10; Megválaszolva: 2011. november 30., 08:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés