• Menzesz eltolása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Doktor Úr! Lányom 13 éves. 1,5 éve menstruál, az utóbbi hónapokban szinte napra pontosan jön meg a vérzése. A következő vérzést szeretnénk eltolni kb. 1 héttel, utazás miatt. Olvastam egy bizonyos ORGAMETRIL tablettáról. Lehet itthon kapni? Vényköteles? Ennyi idős lánynak szabad szedni? Vagy esetleg valami más módszer, amivel nem okozok problémát a szervezetének? Gyors válaszát előre is nagyon köszönöm! Veronika

        Dr. Boros Miklós válasza a menstruáció témában

        Kedves Kérdező!Én nem javasolnám az elképzelésének a megvalósítását.Egy most kialakuló petefészek működésbe hormonnal beavatkozni nem szerencsés dolog.Keresse fel a legközelebbi gyermeknőgyógy.szakrendelést.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 24., 14:04; Megválaszolva: 2011. november 28., 18:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés