• Nögyógyászat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor nő! 4 hete műtöttek nőgyógyászati dolog miatt. Egy megszakítás miatt mentem kórházba, de sajnos 5 nap lett belőle, mert kilyukadt a méhem és ez miatt felvágták a hasamat a császármetszés vonalában, 11 éve szültem császárral. Voltak letapadásaim amit oldottak. a kérdésem az lenne, hogy visszamehetek e 4 hét után dolgozni, vagy ki kell várni a 6 hetet.

        Dr. Boros Miklós válasza a nőgyógyászati kérdés témában

        Kedves Kérdező!Ha nincs panasza,akkor elvileg dolgozhat ,de tudnom kellene,hogy mi a munkaköre,ugyanis fizikai megterhelést még ajánlatos kerülni.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 23., 09:06; Megválaszolva: 2011. november 24., 16:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés