lehet baba?

Üdvözlöm! 30 éves vagyok, és nyakig benne vagyunk a párommal a baba-projektben. Kérdésem az lenne, hogy ha menzeszem vége utáni 2.3. és 5. napon voltunk együtt védekezés nélkül akkor van-e esély teherbeesésre./most már majdnem 28naposak a ciklusaim, korábban hipofízis adenoma miatt elég kaotikus volt, de eltűnt az adenoma// A második napi együttlét 13 napja volt, és az elmúlt három napban enyhe, barna maszatolást tapasztaltam, nincsen semmi fájdalmam és ma már nem volt folyás, Érdemes tesztelnem, várjak vele a köv.menzesz esetleges elmaradásáig, vagy a barna maszat nem lehet terhességi jel? -sok helyen olvasni arról, hogy lehet a beágyazódás jele, ezért gondoltam, hogy megkérdezem. Válaszát előre is nagyon köszönöm! Üdvözlettel: Vica

Dr. Pétervári László válasza teherbe esés témában

A ciklus középidejében van nagyobb esély a fogamzásra, ez általában 12-19.nap közötti idő.

Normalis mestruációs ciklusokban ez a 14. napra esik.

Terhességi tesztet a vérzéskimaradása után érdemes

végezni! A "barna maszat" oka lehet egyéb tényező iis, ezért érdemes nőgyógyászati szakvizsgáűlatra elmenni.

Kérdés: 2011. november 22., 17:35; Megválaszolva: 2011. november 23., 12:11
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
irritábilis hólyag
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Kb. 8 hónapja derült ki, hogy irritábilis hólyag szindrómám van, amely hol előjön, hol elmúlik, kb. másfél havonként....
Terhesség?
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Félelmem odáig fajult, hogy kénytelen vagyok szakértőhöz folyamodni. Lassan két éve élek nemi életet viszont a...
Teherbeesés
Tisztelt Doktornő/Doktorúr! Babát tervezünk és ebben a hónapban abbahagytam a tabletta szedését, a nőgyógyászom javaslatára még védekezünk...
Endokrin betegségek mellett terhesség
Tisztelt Szakértő! Kb. 6-7 éve derült ki, hogy hormontermelés zavara miatt rendszertelen a vérzésem. Majd a pajzsmirigy működésével is gondok...
Nem esek teherbe
Kedves doktornő! párommal 2 éve szeretnénk kisbabát de sajnos nem sikerült még eddig! nem tudom hogy velem van e baj vagy a párommal az orvosok...