• lehet baba?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! 30 éves vagyok, és nyakig benne vagyunk a párommal a baba-projektben. Kérdésem az lenne, hogy ha menzeszem vége utáni 2.3. és 5. napon voltunk együtt védekezés nélkül akkor van-e esély teherbeesésre./most már majdnem 28naposak a ciklusaim,korábban hipofízis adenoma miatt elég kaotikus volt, de eltűnt az adenoma// A második napi együttlét 13 napja volt, és az elmúlt három napban enyhe, barna maszatolást tapasztaltam, nincsen semmi fájdalmam és ma már nem volt folyás, Érdemes tesztelnem, várjak vele a köv.menzesz esetleges elmaradásáig, vagy a barna maszat nem lehet terhességi jel?-sok helyen olvasni arról, hogy lehet a beágyazódás jele, ezért gondoltam, hogy megkérdezem. Válaszát előre is nagyon köszönöm! Üdvözlettel: Vica

        Dr. Pétervári László válasza a teherbe esés témában

        A ciklus középidejében van nagyobb esély a fogamzásra,ez általában 12-19.nap közötti idő. Normalis mestruációs ciklusokban ez a 14. napra esik. Terhességi tesztet a vérzéskimaradása után érdemes végezni!A "barna maszat" oka lehet egyéb tényező iis,ezért érdemes nőgyógyászati szakvizsgáűlatra elmenni.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 22., 17:35; Megválaszolva: 2011. november 23., 12:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés