• Citológiai eredmény értelmezése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktor Úr Szeptember végén született meg a kislányom,ami után 5 héttel erős vérzés miatt ismét kórházba kellett mennem.Kiderült,hogy bennt maradt egy placenta darab.Kikapartak.Rá 2 hétre levették a citológiát,ami P 3-as lett.Nem kaptam semmilyen orvosságot,azt mondta a doktornő 3 hónap mulva megismétli a citológia levételét. Nem értem mi mit jelent a leleten. Pozitív lett: Ery Leuko Bakt .vegyesflora endocerv Z Proliferationsgrad:3.4 (2) Ezt németországban csinálták,lehet nem teljesen ugyanúgy hangzanak az elnevezések,de Ön ezt biztosan tudni fogja.Azt magyarázta még a doktornő amikor kérdeztem a lelettel kapcsolatban,hogy az ösztrogén mennyiség megváltozott...de ez szoptatás alatt normális. Lenne olyan kedves és elmagyarázná,ezek az elnevezések mit takarnak,és a pozitív eredmény ezekre nézve mit jelent a számomra.Nem kellene orvosságot kapnom,ez csak úgy el fog múlni magátol? Köszönöm szépen . Üdvözlettel .B.Bettina

        Dr. Pétervári László válasza a citológia témában

        Beavatkozás után két héttel cytológiai vizsgálatot végezni a méhnyakról az korainak tűnik.A szülést követően is 6 hóra szoktuk.Ennek oka a sejtek esetleges károsodása miatt az értékelés kérdéses. Az Ön esetében a baktérium vegyes flóra miatt tanácsos gyulladás ellenes kezelés/antibiotikum/,feltehetőleg emiatt lett ez az eredmény. Ismétlés javasolt!

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 19., 13:53; Megválaszolva: 2011. november 22., 20:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés