• Fogamzásgátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/ Doktor Úr! Azt hallottam, hogy aki fogamzásgátlót (pl. yadine) szed, és ennek szedése mellett esik teherbe, annak ugyan úgy megjön a menstruációja terhesen is, a gyógyszer miatt. Ez tényleg így van? ha igen, akkor hogy lehet észrevenni? Ha nem akkor milyen tünetei vannak? Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! Ha valaki fogamzásgátló szedése (pontosabban hibás szedése) mellett esik teherbe, annak nem jön meg a megvonásos vérzése, illetve megváltozhat a vérzés jellege, ugyanis előfordul, hogy nem rendes, bő vérzés jelentkezik a szünetben, hanem csak pecsételő vérzés.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 18., 14:17; Megválaszolva: 2011. november 21., 11:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés