• Gombás fertőzés vagy valami más?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Körülbelül 1 éve küzdök a következő problémával:szinte mindennap van fehér folyásom ami szúrós,savanykás szagú, többször túró állagú és csíp is. A hüvelyben égő, viszkető érzést vált ki.Emiatt a párommal való szexuális együttlét is fájdalmassá vált, ahogy behatol ég belül és alhasi fájdalmakkal küzdök.Mostanra már csökkent a nemi vágyam is,és nehéz ellazulnom az együttlét során,mert tudom hogy megint fájni fog.Szeretkezés előtt és után alaposan megmosakszunk intim mosakodó géllel.Ha ez elmarad,akkor páromnak az együttlét utáni 2-3 nap múlva piros pöttyök jelennek meg a makkján.A Gestomix 20 fogamzásgátlót szedem 3 éve.Azért kezdtem szedni, mert súlyos görcseim voltak, ami hányással,hasmenéssel járt a menstruáció első napján.Abba kellene hagynom?Mi lehet ez?Gombás fertőzésre gyanakszom,de miért nem múlik el?Hiába kezeltem már kúppal.Mit javasol?Mi lenne a megfelelő?Nem akarok ezzel a betegséggel élni tovább,élvezni szeretném 100%-ig a szexuális együttlétet.Nagyon szomorú vagyok már emiatt.Kérem, segítsen! Köszönöm!!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a gombás fertőzés témában

        Kedves Kérdező! Valóban felmerül gombás fertőzés gyanúja, ezért Canesten kombi javasolt. Ha a kúra után is panaszos, keressen fel nőgyógyászt!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 17., 09:52; Megválaszolva: 2011. november 18., 14:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés