• Akkor most ez teljesen természetes?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Körülbelül 15 éves koromban kezdődött a probléma. Felkerestem több nőgyógyászt, mert erős hüvelyi folyásom volt, ill. nagyon viszketett. Az első orvoshoz hetekig jártam vissza. Minden héten más és más hüvelykúpot vagy tablettát írt fel, amik nem használtak. A következő orvos ugyanígy tett és így tovább. A mostani orvosom szerint (mert azóta is visszatér a probléma bizonyos időközönként) pont ezzel rontották el a dolgot, hogy kezelték, mert szerinte ez magától helyrejön, a pH-m borult fel valami miatt. Szóval az egyik szerint fertőzés (nem tudja mitől), a másik szerint gyulladás valamitől, a mostani szerint pedig semmi gond. (volt pár barátom, de nem mondanám, hogy sűrűn váltogatom a partnereimet. Egyről tudok, akinek elég sok kapcsolata volt) Kb. két hete ismét visszatért a probléma, de most volt a legrosszabb. Borzasztóan viszketett, be volt dagadva az egész és nagyon csúnyán piros, szinte eleven volt a bőröm, ill. bő folyásom is volt (egy nappal előtte borotvát használtam, de eddig nem volt vele gond, akkor bontottam újat). Ezzel egy időben a hasam is ment egy picit, kb. 2 napig, de nem volt vészes (közben Augmentint szedtem más gyulladásra, úgy tudom az is okoz hüvelygyulladást és én azt hiszem attól ment a hasam). Szóval a végbélnyílásomnál is eleven piros lett a bőröm és nagyon fájt. (használtam rá teafakrémet, picit jobb, de a folyásom nem igazán múlt el) Azóta már a székletem is véres. A másik dolog ami a hüvelygyulladással összefügghet, hogy párszor fáj bal oldal lenn a hasam alatt. A nőgyógyász szerint peteérésem van. Ő nem nézett meg ultrahanggal, de már voltam emiatt uh-n és az ottani orvos az mondta, hogy ott nekem nem fájhat!! Ami a gyulladásokat illeti, a mandulámra sokszor szedtem antibiotikumot, főleg 3 évvel ezelőtt. Úgy tudom azok is okoznak hüvelygyulladást. De minél több orvosnál járok, annál bizonytalanabb vagyok. Akkor ez most fertőzés, vagy hüvelygyulladás, ami folyton visszatér? A mostani is az volt? Egyáltalán ez mitől alakul ki? Vagy nemi betegségem lenne? Lent bal oldal tényleg a peteérés miatt fáj? Illetve a véres széklet ezekkel összefügg? (eddig még nem volt az egyszer sem) Egyáltalán mitől véres? Úgy tudom, hogy aranyér okozhatja. Ami a gyulladást illeti, hallottam a candidáról, de a háziorvosom szerint az nem betegség. Más orvos szerint viszont igenis az! Teljesen össze vagyok zavarodva! Akkor én egészséges vagyok vagy nem? Úgy érzem, hogy ez szinte már attól függ, hogy éppen melyik orvosnál vagyok. Kérem segítsen nekem tisztán látni! Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Pétervári László válasza a nőgyógyászati kérdés témában

        Mindenképpen nőgyógyász szakorvos vizsgálatára van szükség! A leírtak alapján ez nagy valószínűséggel gyulladás,mely bakteriális és gombás is. Speciális gyógyszerek állnak rendelkezésre a panaszok megszüntetésére.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 11., 18:26; Megválaszolva: 2011. november 14., 16:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés