• Miért késik?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedved doktor nő/úr! Szeptember kozepe óta kulfoldon tartozkodok, itt tanulok. A nogyogyásznál kozvetlen kiutazás elott voltam. Nemi kapcsolatom kb. szept 16. korul volt utoljára a barátommal, nem védekeztunk csak megszakítással. A menstruációm Oktoberben rendben volt, a szín és mennyiség is, csak 1-2 napot késett amit normálisnak tekintek. De most már Tobb mint 5 napot késik. Ráfoghato ez a klímaváltozásra? (spanyolország legdélebbi déli részén vagyok)vagy a táplálkozásmod váltásra? vagy a idegennyelv okozta stressznek? mert ha terhes lennék akkor már kb a 9-10. hétben kéne lennem ( ha a kozosuléstol számolom) de nincsenek tunetek, semmi, csak az hogy késik. Tesztet nem végeztem. fogamzásgátlo tablettát 2006 óta szedtem és júliusban abbahagytam. lehet esetleg hormonzavar? A fogamzasgatlot eloszor a csunya pattanások miatt írták fel, amik eltuntek, de julius ota visszajottek, foleg a hát és a nyaki részen. Remélem elég információt adtam, hogy tudjon válaszolni a kérdésemre. elore is koszonom!

        Dr. Pétervári László válasza a menstruáció késése témában

        A terhesség tisztázásához javasolt a terhességi teszt végzése,ezt Önmaga is elvégezheti. Amennyiben negatív úgy nagy valószínűséggel tabletta szedése utáni vérzés hiány is lehet. Mindkét estben a biztos,szakorvoshoz fordulni! Ahol nőgyógyászati vizsgálat és ultrahang vizsgálattal tisztázható a problémája.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 09., 12:47; Megválaszolva: 2011. november 10., 10:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés