• Petting, történhetett baleset?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor nő/úr! 14 éves lány vagyok, a barátommal tegnapelőtt pettingeltünk először. Először ő élvezett el, az alsógatyájába. Ekkor nagyon nedves volt. Kezet mostunk mindketten, majd eltelt fél óra, mire ő elkezdett engem kielégíteni. A gond az, hogy előtte benyúlt az alsógatyájába, mert érzett egy kis fájdalmat. Utána megnézte a kezét, meg is dörzsölgette, de nem érzett nedvességet és nem is látott semmit. Utána még simogatott először a testemet 1-2 percig, majd bugyin keresztül, és később alatta is, ezután nyúlt fel a hüvelyembe. Amitől igazából félek, hogy a 14. napon voltam. A menstruációm gyakran kimarad, de ha egymás után kétszer megjön, akkor eltellik 30 nap legalább. Van okunk félni? Kérem segítsen, és előre is köszönöm a válaszát! Egy aggódó lány

        Dr. Csuth Ágnes válasza a védekezés nélküli aktus témában

        Kedves Kérdező! Minimális az esélye, hogy ily módon teherbe ess. Ha mégis késne a menses, tesztet kell csinálni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 08., 16:19; Megválaszolva: 2011. november 09., 09:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés