• Fájdalmas behatolás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorúr/Nő! Fél éve nem éltem nemi életet, és most nagyon fáj a behatolás. Teljesen szűknek érzem a hüvelyem, leginkább igy tudnám leirni az érzést. De a behatolás kezdete is fájdalmakat okoz, mintha már onnan kezdődne. (valami apró göb szerü van a hüvelyemnél.) Ez lehet egy pattanás ami ilyen fájdalmat okoz, vagy mi lehet? Nem egy kinőtt dolog, ami most jött ki, de nem is tudom mi hiszen belül van. De szexuális kapcsolat alatt fáj . A szűk érzet lehet a 6 hónap miatt, vagy ezzel lehet összefüggésben? Menjek el orvoshoz? Köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fájdalmas aktus témában

        Kedves Kérdező! 6 hónapos megtartóztatás alatt nem veszíti el a hüvely a rugalmasságát. A probléma oka lehet a hüvely szárazsága, lelki ok, é ennek következtében a hüvely görcsös összehúzódása, illetve szervi ok is előfordul. Ha síkosító használatával és hosszas előjáték után sem javul a helyzet, keressen fel nőgyógyászt. Ha szervi oka kizárható, szexuálpszichológushoz forduljon!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 08., 14:04; Megválaszolva: 2011. november 09., 09:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés