• Ez természetes?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! 4 napja abba maradt a menzeszem és tegnapelőtt együtt voltunk a barátommal. Elkapott minket a hév és behelyezte 1-2 percre a hüvelyembe. ( természetesen nem ment el ) Aztán 2 nappal később azt tapasztaltam, hogy volt egy kis barna hüvelyváladékom. Most folyton csak arra tudok gondolni, hogy biztos terhes vagyok, aminek nagyon nem örülnék. De annak sem örülnék, ha ez valami fajta betegség lenne. Ugye nincsen semmi bajom és ez nem a terhesség jele? Esetleg szükséges lenne esemény utáni tablettát bevenni?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a barnás folyás témában

        Kedves Kérdező! A barnás folyás lehet hormonális okra visszavezethető, gyulladás miatt, ritkán valóban utalhat terhességre, ugyanis a beágyazódás vérzéssel jár. Ha a következő menses késik, csináljon egy terhességi tesztet. Ha a vérzés ismétlődik, keressen fel nőgyógyászt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 02., 20:38; Megválaszolva: 2011. november 03., 11:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés