Terhességmegszakítás gyakorisága

Jó estét kívánok. A kérdésem az lenne, hogy milyen gyakran alkalmazható a terhességmegszakítás? Mivel 2010. okt. 8-án és 2011. aug. 1-én is volt terhességmegszakításom, de hiába védekezünk a párommal, nem tudunk az ellen tenni, hogy terhes legyek. Autoimmun beteg vagyok, fogamzásgátlót nem szedhetek (semmiféle hormontartalmú készítményt), a spirált nem ajánlják az orvosok, mert még nincs megszületett gyermekem (de fémallergiás vagyok, tehát abból is csak a műanyag lenne alkalmas), a hüvelyi fogamzásgátlásban nem volt sikerünk (2terhesség) és egyenlőre úgy néz ki, hogy a 3. is. Előre is köszönöm gyors válaszukat.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza a abortusz témában

A terhességmegszakitás nem javasolt eljárás senkinek, mivel késői szövődmény bárkinél előfordulhat.(pl.petevezeték elzáródás)Arany bevonatú spirálra nagyon ritka az allergia. Miért nem szül, hiszen nem tudni, hogyan alakul később a belgyógyászati betegsége?

Kérdés: 2011. november 02., 18:43; Megválaszolva: 2011. november 03., 10:43
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nem érzem a párom
Menstruáció kimaradás
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Jaydess levétele