-----------------------------

Kedves Doktornő! A megnövekedett hüvelyi folyás, tejszerű, nyálkás, fehér.. a ciklus közepén.. utalhat terhességre? Ami elviekben nem kerülhet szóba.. de most rendkívül nagy mennyiségű, de semmilyen más tünet nincs.. A másik kérdésem az lenne.. hogy az előző hónapban a mensturációm 36 napra jött meg.. lehet ez baj, ha semmilyen panaszom nem volt? Érdemes orvoshoz fordulnom?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a hüvelyi folyás témában

Kedves Kérdező! A folyás jellege hormonhatásra is kialakulhat, nem feltétlenül terhesség jele. Egy menstruáció késése nem jelent gondot, vezessen menses naptárat, ha rendszeresen lép fel vérzészavar, forduljon nőgyógyászhoz.

Kérdés: 2011. november 02., 08:55; Megválaszolva: 2011. november 03., 09:46
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Ciszta vagy petefeszekrak?
vérzészavar, hormon
Fertőzés lehet