• arcelváltozás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor nő! Már egy két hónapja észrevettem magamon, illetve az utóbbi napokban már a testvéreim is észrevették, hogy valami probléma van az arcomon. Amikor mosolyogni szeretnék nem sikerül, inkább a szám széthúzódik és csak egy kínos tekintetté válik. Ez általában csak akkor látszódik amikor fáradt vagyok, de ekkor még a bal szemem is kisebb lesz. Alapjáraton semmi nem látszódik az arcomon, csak akkor amikor mosolyogni szeretnék, a beszédemmel az egyensúlyommal, járásommal semmi probléma nincsen. Amikor kisebbet mosolygok akkor inkább a bal alsó szám feljebb van mint a jobb. Ez komoly lehet??Vérképből kiderülhet ha esetleg van valami probléma?? De lehet ez csak az idegtől??Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Molli

        Dr. Csuth Ágnes válasza a idegbénulás témában

        Kedves Molli! Az arc izmait mozgató ideg bántalma okozhat ilyet, neurológiai szakrendelést keressen fel, vizsgálatok szükségesek!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 29., 22:44; Megválaszolva: 2011. október 30., 11:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés