Kérem segítsen!

Tisztelt doktor nő/úr! Egy pár hete a fejem oldalirányban el kezdett remegni, ami nagy traumaként ér, hiszen az erről a témáról olvasott cikkekből egy eléggé súlyos problémára gyanakszom. 53 éves nő vagyok, elmeállapotom teljes tudatában(egyelőre) ezért ért a felismerés tragikusan, hiszen Parkinszon korra enged következtetni. A családban nem volt hasonló eset. A városban ahol élek erre specializált szakember nincs, viszont a neurológus, miután a panaszomat elmondtam egy rakás gyógyszert írt, anélkül, hogy további vizsgálatot írt volna elő.Kérdésemre, hogy mi bajom lehet eléggé arrogáns módon megerősített a gyanakvásomban, Ismétlem semmi kivizsgálás nélkül, csak a magyarázatomra hagyatkozva.Nem remeg sem a kezem, sem lábam, nincsenek egyensúlyzavaraim, Kérem, ha ebből az információból valamit le tud szűrni, válaszoljon a kérdésemre:lehetséges, hogy az orvosnak igaza van? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bessenyei Mónika válasza a neurológia témában

Kedves Kérdező! A vizsgálata nélkül nem tudom Önnek megmondani, hogy Parkinson betegsége van-e? Az biztos, hogy ritkán indul a betegség fejremegéssel és nem is igazán jellemző a fejremegés a betegségre. Azt javaslom Önnek kérjen speciális Parkinson Szakrendelésre beutalót a háziorvosától, még ha azért utaznia is kell, de ott legalább biztosat fognak Önnek mondani a vizsgálata után.

Kérdés: 2011. október 29., 11:55; Megválaszolva: 2011. október 30., 10:37
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Gyűrűs és kisujj szüntelen...
MR lelet értelmezése
Évek óta tartó szédülés
leukoaraiosis.