Köszönet nyilványtás

Tisztelt Doktor Úr/Doktornő! Előre is elnézést kérek, hogy egy kis formalitással eltérek a rovat céljától.Köszönetet szeretnék nyílvánítani eddigi segítségükért és odafigyelésükért. Az ismételt kérdésemnek az okára térnék most ki.18 éves srác vagyok.Tegnapi tánc(aktív fizikai munka) után elszívtam egy szál cigarettát. Amint a végéhez értem erős hányinger és rosszabb közérzet kapott el.Tánc előtt körülbelül 3-4 órával ettem.1 hete voltunk vidámparkban és felültem egy olyan dologra, ami eléggé forog.De csak egyszer, és 1 órán keresztül nagyon szédültem + erős hányingerem volt.Tavaly is voltam és, akkor az első menet után semmi bajom nem volt. Mi okozhatja ezt? Válaszát előre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a szédülés témában

Kedves Kérdező! A tánc utáni rosszulléte lehetett a vércukor leesésétől, a kimerültségtől, a forgó játék után a rosszullét nem tekinthető kórosnak, még akkor se, ha korábban nem jelentkezett ilyen. Ha ismételten jelentkezik szédülés spontán, kivizsgálás javasolt.

Kérdés: 2011. október 28., 10:26; Megválaszolva: 2011. október 29., 16:19
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
MR lelet értelmezése
Évek óta tartó szédülés
leukoaraiosis.
Lelet értelmezése