• Zsibbadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Minden este,és állandóan csak este lefekvés után zsibbadok deréktól lefelé,napközben általában nem,de esténként már jó ideje,a derekam a lábaim végig.Ennek lehetséges okait szeretném tudni,és hogy hová forduljak ez ügyben? köszönöm válaszát

        Dr. Csuth Ágnes válasza a zsibbadás témában

        Kedves Kérdező! ez ideggyöki tünetnek megfelelhet, de egyéb oka is lehet, javaslom, hogy keressen fel neurológust. Addig is helyes testtartásra való odafigyelés, cipelés kerülése, egyenes háttal való mozdulatok, B-vitamin szedése javasolt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 26., 11:04; Megválaszolva: 2011. október 27., 10:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés