Érelzárodás

T Dr nyaki dopler vizsgélaton voltam az ideggyogyászom küldött el ahol a jobb oldalon 50 százalékos elzárodést allapitottak meg.erre asspirin protect kaptam.szedem is az lenne a kérdésem hogy ezen kivül ön milyen értágito gyogyszert tudna ajánlani az se baj ha nem vényköteles csak hasson.elöre is köszönöm

Dr. Bessenyei Mónika válasza érszűkület témában

Kedves Kérdező!

Az értágítók a szűkület mértéken nem fognak változtatni, a keringést javíthatják. Csak akkor van értelme szednie, ha panasza van pl. szédül, füle zúg stb. Ha panaszmentes megelőzésként nem érdemes szedni. Nem gyógyszerként ginko biloba származékot javasolnék, ha gyógyszert szeretne szedi, akkor Nootropilt vagy Cavinton fortet. beszélje ezt meg a neurológussal, aki elküldte a vizsgálatra.

Kérdés: 2011. október 20., 21:04; Megválaszolva: 2011. október 21., 15:00
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Nyaki CT
Kedves Doktorno! Nemreg megkaptam a nyaki Ct eredmenyt es jobb oldali vertebralis szukuletem van.Elmentem nyaki doppler ultrahangra es mindent rendben...
Sono terápia
Tisztelt Doktornő/úr! Van egy gondozottam akinél jobb oldali 80%-os agyi elzáródást mutattak ki. Nem műtik meg. Az mit jelent, hogy a véráramlás...
Mi a különbség a Sonotherápia éa a...
Nem én vagyok a beteg, hanem a párom, aki 66 éves, férfi beteg, érszűkületes és két agyi infarktusa volt. Ezért érdekelne a kétféle terápia...
Érszűkület
Tisztelt Dr Nő/Úr! Édesapámnak Color duplex vizsgálata volt melyben ez áll: "Bal oldalon ACC-ben főleg az oszlásban echodens plakkok. az ACI...
Köhögéskor erős fejfájdalom