• Sajgó bőr

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves doktorno soha nemtortent velem ilyen problema pedig 52 eves vagyok. A derekem jobb oldalan es a jobb combomon ego sajgo fajdalom van, alig lehet hozza erni, de az a kulonos hogy semmi nincs rajt eggyik naprol a masikra elkezdett jajogni a borom es egyre nagyobb kiterjedesbenn. Orvoshoz nemmerek elmenni mert nem larszik rajt semmi. Kerem irja meg hogy mi lehet a borom baja vagy mivel tudnam kezelni. Koszonom Rozsika

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fájdalom témában

        Kedves Rózsika! Nyugodtan menjen orvoshoz, a probléma oka idegi eredetű fájdalom is lehet, pl. az ideggyökök nyomása révén, ennek nincs bőrtünete, feltétlenül keresse fel a háziorvost.


        Kérdés: 2011. október 15., 16:53; Megválaszolva: 2011. október 17., 15:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: