• Szemidegrángás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Már hónapok óta tapasztalok a jobb szememnél szemidegrángást, a szemem alatt. Próbálkoztam Magne B6 vitaminnal. Ami eleinte úgy tűnt használ. De már több hónapja szedem és a tüneteim most újra jelentkeztek. Keressek fel egy szemorvost?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szemhéj rángása témában

        Kedves Kérdező! Csökkentse a stresszt, igyon citromfű-teát, kezdjen újra magnéziumot szedni, igyon kálciumos pezsgőtablettát. Ha nem szűnik,ideggyógyászt keressen fel!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 03., 13:49; Megválaszolva: 2011. október 03., 14:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés