GBS BETEGSÉG

GBS betegségben szenvedek.Volt plazmafelezésem és megállították a betegségem, de nem igazán javul az állapotom. MIillgammát és tornát írtak elő.Elegendő ennyi vagy tudnak még valamit kezdeni velem.Nem stabilan, de keveset tudok járni a lábaim kezeim ugyanúgy zsibbadnak a rekeszizmaimmal együtt. A tüdőm rendbe van lélegezni tudok, de érzem azt ahogy veszem a levegőt. Rehabilitációra mikor van szükség? Előre is köszönöm válaszát

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bessenyei Mónika válasza a neurológia témában

Kedves Kérdező! Azt hiszem az Ön esetében mindenképpen szükség lenne a rehabilitációra. Háziorvosa beutalhatja rehabilitációs ambulanciára, ahol elbírálják a felvétel szükségességét.

Kérdés: 2011. október 03., 09:35; Megválaszolva: 2011. október 03., 20:22
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
MR lelet értelmezése
Évek óta tartó szédülés
leukoaraiosis.
Lelet értelmezése