• Zsibbadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Gyakran megroppan a nyakam, különösen felkelés után, ez azonban az utóbbi időben azzal is jár, hogy a bal tenyeremben, csuklómban zsibbadást érzek (hasonlóan ahhoz, mint mikor rosszul könyököl le az ember). Emellett volt már, hogy magától idegzsibbadásszerűen megfájdult a bal könyököm, és fél napig fájt. Nem tudom, hogy ez mennyire normális -- vagyis hogy csak az a probléma, hogy ropognak a csontjaim, és ezt kellene megszüntetnem, vagy az sem teljesen normális, hogy eközben zsibbadást érzek. A gsegítséget előre is köszönöm!

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a zsibbadás témában

        Kedves Kérdező! Valószínű, hogy egy kicsit merevebbek a nyaki gerinc melletti izmok rossz tartás miatt és ez okozza a panaszát. Esetleg a könyök magasságában nyomódhat az ideg, úgynevezett alagút szindrómának megfelelően. Rendszeres nyaki gerinc torna, masszázs, nem szteroid gyulladáscsökkentő gél használata a nyaki gerincre javíthat a panaszain. Ha erre panaszai nem mérséklődnek, neurológiai vizsgálatot javasolnék Önnek.


        Kérdés: 2011. szeptember 25., 10:53; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 17:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.