• Mitől lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Mitől lehet:? Hetek óta ég , zsibbad a nyelvem , nem érzem az ízeket , ég a szám széle , a fogínyem .Folyamatosan van amikor jobban , van amikor kevésbé.Háziorvosom Milgamma N -t javasolt már beszedtem egy dobozzal de változatlan minden. Továbbá végtagjaimban kisebb izomrángásokat észlelek főleg nyugalmai állapotban nagyon kellemetlen. Kérem javasolja milyen orvoshoz forduljak. Segítségét előre is köszönöm László

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a ízérzés hiánya, izomrángás témában

        Kedves Kérdező! Mindenképpen szükséges lenne egy labor vizsgálat, mellyel az izomrángások hátterében ionháztartási zavar kizárható vagy alátámasztható. A szájüregi panaszai lettől valószínűleg függetlenek, valamilyen szájüregi fertőzés, esetleg neuralgia (idegbántalom okozhatja), emiatt keressen fel egy szájsebészeti szakrendelést. Mindkét panasza lehet valamilyen gyógyszernek, vagy táplálékkiegészítőnek a mellékhatása is. Ha az előző vizsgálatok nem mutatnak eltérést, neurológiai vizsgálatot javasolnék.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 13., 21:00; Megválaszolva: 2011. szeptember 16., 17:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés