• Fájdalmak, görcsök

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor, Doktornő! Évekkel ezelőtt kezdődött bal lábfejemben bizsergés érzés, ami állandósult, jelenleg pedig fájdalmas a bal és a jobb lábfejem is, időközönként pedig /egyre gyakrabban/ a két kézfejem, és ujjaim is mind fájnak! A fájdalom és görcs, bizsergés mára már állandósult. portos alkat vagyok de nm mozgok eltúlzott mennyiséget, nem dohányzom, nem iszom, stb. Orvosnál voltam már a problémámmak, akkor még fájdalmat nem éreztem, nem állapítottak meg semmit. Nem tudom mi tévő legyek, mára már merevebbek is a végtagjaim, ettől, és a vele járó félelemtől már az alvás sem megy, és a hátizmom is fáj. A munkában is akadályoz. Segítséget szeretné kérni! Várom válaszát! Köszönettel!Bess

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a izomfájdalom, zsibbadás témában

        Kedves Kérdező! Panaszai hátterében többféle ok is állhat, lehet gerinc eredetű, de lehet a végtagokat ellátó idegek bántalmából adódó is. Neurológiai vizsgálatot javasolnék Önnek.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 06., 04:34; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 19:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés