• Plexus

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr Bessenyei Mónika! Közel egy éve írtam önnek, akkor két hónapos kisfiam karidegfonat sérülésével kapcsolatban. Akkor még majdnem teljesen bénult volt a jobb karja. Örömmel tudatom hogy most múlt 1 éves és nagyon minimális különbbséggel úgyan úgy használja mint a másikat. Nagyon sok torna, ingeráram kezelésnek köszönhetően, amit ketten a férjemmel csináltunk neki végre kicsit fellélegezhetünk. Köszönöm Dr.nő akkori tanácsait, hiszen az ön által leírt Katona módszerről itt hallottunk előszőr és alkalmaztuk gyermekünknél. Mégegyszer köszönjük.

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a karfonat bénulás témában

        Kedves Kérdező! Örülök, hogy a kisfiú ilyen szépen javult. Örülök, hogy segíthettem.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 05., 10:48; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 19:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés