• Neurológia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Lányunk 41 éves. Totális emlékezet kiesése van, önmagát ellátni képtelen. CT, MR negatív.Lehet-e ez egy agyi sokk? Vagy sokáig visszafojtott idegesség? Sajnos állapota romlik. Válaszát előre is köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a memóriazavar témában

        Kedves Kérdező! Ha jól értem, ez hirtelen következett be, ha szervi okát a neurológián nem találták, akkor feltétlenül kérjenek pszichiátriai vizsgálatot, pszichés tényezők okozhatnak memóriazavart.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 19., 21:10; Megválaszolva: 2011. augusztus 25., 10:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés