• Alvászavar és test szerte jelentkező fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Talán juniusban kezdődött a problémám, ami egyre fokozódik.1-2 órás alvás után felébredtem de visszaaludni már nem tudtam, mert testszerte fájdalmaim voltak.Eleinte csak gyengék, de egy befolyásolhatatlan mozgási,rángatózási és erős izomfeszegetési kényszert váltott ki belőlem.Olyannyira fajult a dolog,hogy kénytelen voltam fájdalomcsillapitót (Apranax-ot) bevenni egy db Xanax-al, hogy aludni tudjak.Minden éjjel érzem,ha nem veszek be győgyszert ugy érzem megőrülök...Mostanában erősebben a jobb oldalam fáj, beleértve a kisujjamtól a talpamig mindenem.Már a gyógyszerek mellett is csak kb2 órát alszom.Ugy érzem, ez a fájdalom és idegen és idegesitő érzés a torkomat is fojtogatja, és erősebb szivpanaszaim is vannak. Magas vérnyomásra szedek gyógyszereket és sajnos nagyon dagad a bokám, illetve az egész lábszáram.Korábban lymphoedemát állapitottak meg amit tudtam kezelni, mára már folyamatosan kemény és dagadt a lábam. Sajnos a háziorvosunk csak a tüneti kezelést részesiti előnyben, vagyis Apranax és Xanax.Sajnos ez nem vált be.Októberre kaptam neurológiai vizsgálatra időpontot, de addig nem tudom, hogy birom ki, ez nagyon rossz és fájdalmas érzés. Köszönöm a választ előre is!

        WEBBeteg szakértő válasza a fájdalom alvás közben témában

        Kedves Kérdező! A panaszai megfelelnek nyugtalan láb szindrómának, amihez esetleg már másodlagosan a felső végtag panaszai is társulnak. Ilyen jellegű panaszt általában kisidegbántalom okoz, de sokszor ismeretlen az oka. Próbáljon meg nagy dózisban B-vitamin komplexet, magnéziumot és kalciumot szedni, ezek mérsékelhetik a tüneteit, amíg a neurológián vizsgálatra kerül.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 17., 05:12; Megválaszolva: 2011. augusztus 26., 18:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés