• Szklerózis multiplex

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Webdoktor! Azt szeretném kérdezni, hogy a laboreredményekből lehet e szklerózis multiplex betegségre következtetni? Melyek azok az értékek amelyek utalhatnak erre a betegségre? Tudom, hogy csupán a laborvzsgálat alapján nem lehet azonosítani a betegséget, de lehet rá következtetni a vérképből? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Veress Dóra válasza a sclerosis muliplex témában

        Kedves Kérdező! Egy sima laborvizsgálat alapján nem lehet megmondani, hogy kell-e ilyen betegségtől tartania, a legegyszerűbb az lenne, ha felkeresné a háziorvosát, illetve az ideggyógyászati ambulanciát és rendesen kivizsgáltatná magát.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 05., 07:51; Megválaszolva: 2011. augusztus 08., 00:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés