• Epilepszia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Egy autóbaleset következtében,10 évesen enyhe fejsérülést szenvedtem, amelyet csak röntgen mutatott ki. Ezután egy év múlva, majd 10 év múlva, tehát két alkalommal epilepsziás rosszullétem volt. Másfél éve Tegretol 200 mg os gyógyszert szedek. Az elvégzett kontrollvizsgálatok eredményei jók. Az lenne a kérdésem, h lehetek e véradó, ennek ellenére? Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Tomonkó Magdolna válasza a epilepszia, véradás témában

        Az epilepsziával kapcsolatos előírások változtak az utóbbi időben, régen abszolút kizáró ok volt, tudomásom szerint jelenleg gyógyszerszedés mellett 5 év rohammentesség szükséges ahhoz, hogy vért adhasson.


        Dr. Tomonkó Magdolna
        háziorvos, transzfúziológus

        Dr. Tomonkó Magdolna
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 19., 13:54; Megválaszolva: 2011. július 20., 17:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés