• Segítség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Olyan kérdésem lenne hogy kb. egy hónapja látás zavaraim jelentkeztek amivel voltam szemészeten és azt mondta üvegtesti homály.Később ezt folyamatos szédülés kísérte 1 hétig ami nyomással járt a kisagyam környékén.Voltam a háziorvosomnál azt mondta stressz és kimerültség meg alacsony vérnyomás és ettől vannak a látásgondjaim is.Rá 2 hétre jelentkeztek bizonyos rohamok amik ismét szédüléssel és zsibbadással jártak a bal oldalamon.Először a fejem bal oldalán,az arcom bal oldalán,majd az alkaromban,a lábfejemben.Tegnap ismét volt egy rohamommés azóta súlyosbodott a helyzet.Estére már a teljes bal karom és lábam zsibbadt,égett,nehéz volt megemelnem a karom és teljesen pánikba estem.Reggelre sem múlt el a tünet sőt a jobb oldalamon is előjöttek ugyanezek.Nem mondanám hogy zsibbad inkább bizsereg és futkos.Most perpillanat hideséget érzek.KÉrem nyugtasson meg hogy ez nem sclerosis multiplex.Mi lehet ez?Félek.

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a neurológia témában

        Kedves Kérdező! A tünetei, ahogy leírta őket, nem jellemzőek SM-re. Ennek ellenére azonban neurológiai vizsgálatot javasolnék Önnek, ahol a vizsgálata után a megfelelő vizsgálatokat előírhatják. Az üvegtesti homály nincs összefüggésben a többi tünetével, nincs olyan neurológiai betegség, amiben az Ön által leírt tünetekhez üvegtesti homály kapcsolódna. A neurológus majd a részletes kikérdezése és vizsgálat után többet tud mondani.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 01., 18:14; Megválaszolva: 2011. július 09., 18:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés