• Nevetés!!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt dr nő! Azzal problémával fordulok önhöz h férjemnek 4 éve cserebhagyásos gázolás áldozata lett, ahol súlyos pollitraumatizált állapotban került kórházba. az egész jobb oldala megsérült combcsontja, arca karja darabosra törtek és agytörzsi zúzódása volt, nem volt önálló légzése egyáltalán 1,5 órán keresztül és utána is lélegeztették. Szerencsére szépen felgyógyult gyógyszereken nem kell szednie, azonban azóta néha nem tudja kontrollálni a nevetését, ha zavarban van vagy számára idegen, terhes egy adott szituácio akkor elkezd mosolyosni, nevetni és az adott mondatott sem tudja befejezni. ilyenkor nagyon szégyelli magát,ugy gondolja h nem veszik komolyan az emberek, mert h ha ő ilyet látna biztosan bolondnak nézné az illetöt volt hogy próbálta összeszorítani a fogait h ne nevessen de egyszerüen elötör belöle. Igazán nem meri ezt senkinek mondanni ketten megbeszéljük, én mindig bátoritom, de igazán nem tudom mi tévő legyek. Néha azt mondja h ő már meg fog bolondulni, Esetleg van valamilyen gyógymód kezelés erre a problémára. Válaszát elöre is köszönöm

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a neurológia témában

        Kedves Kérdező! Nagy valószínűséggel a férjének a sérülés kapcsán az agyi homloklebenyében is keletkezett sérülés, az szokott ilyen jellegű panaszokat okozni. neurológiai vizsgálatot javasolnék, ahol a szükséges vizsgálatok után a megfelelő kezelést előírhatják.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 30., 07:40; Megválaszolva: 2011. június 03., 11:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés