• Lehet gomba?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt besenyei mónika neurologus elnézést hogy megint zavarom 5 hó 18 án kérdeztem öntől még anyit szeretnék mondani hogy elég savas a szervezetem candida gombát találtak a székletembe esetleg széterjedhetet bennem és ez okozhat ilyen problémát mert azóta a gyomrom is kavarog sokszor vagy még gonorheara nem vizsgáltak talán az támadta meg az izületeimet és onnan terjedt szét már elnézést csak tudja azóta vannak ezek a betegségem miota azzal a ővel voltam és a nő is ránézésre hasonloan beteg csak nem árulja el mi a baja ezért gondolom hogy infekt a dolog meg be van gyulladva a makkom erekciokor a makk rész nagyobra duzzad mint eddig az alsó pereme duzzadt kérem segitsen előzményben kérdeztem:Besenyei ágnes neurologus válaszolt kérem olvassa végig és segítsen 23 éves vagyok kb 7 hónapja voltam egy prostituáltal begyulladt a makkom majd azóta is funkcionáltan begyullad a torkom is begyulladt 5 hétig torokváladék tenyésztés - nemi gondozó:hiv hpv clamidia ureoplasma mikoplasma herpesz sifilis hepatitis - elkezdett sorvadni a csípő farr térd izület comb izmok meggyengült a bőröm érzékenyebb lett a külső hatásokra neurológián emg eng - jelenleg izombiopsziát csináltattam még nincs eredménye a neurológus szerint genetikus izombetegség nem valószinü infektológián clamidia pneomonia átvészeltséget mutattak ki egyszer volt emelkedett a ck 499 azóta normális imunológián imunnpanel normális autoimun betegséget kizárták remélem a biopszia kimutattya mi bonytya az izmaimat ön szerint lehet e ennek a fertőzésnek amit még nem tudok pontosan a szövődménye hogy reaktiv arthitis miatt bontodik az izületek meg az izmok reuma szakrendelésen tudnak mintát venni a térd izületemből kórokozó kimutatására vagy várjam meg a biopszát hátha kimutatyák végre eszt a patogén kórokozót mit csináljak kérem segítsen rajtam hova menjek már hogy kiderítsék mi bajom van

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a neurológia témában

        Kedves Kérdező! Nem valószínű, hogy a candida fertőzéstől van. A CK olyan minimálisan emelkedett,. hogy ez nem betegségre csak fokozott izommunkára utal. A többire meg a korábban leírtak vonatkoznak.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 25., 18:00; Megválaszolva: 2011. május 30., 13:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés