• A pici unokám fejlödése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor! Érdeklödni szernék, a pici unokám 2 hónapos és a kisagyon cisztákat állapitotak meg nála az Mr vizsgálaton.És súlyos agyi rendelenességet (nincs teljes mértékben kifejlődve az agyacskája)Szeretném tudni ennek milyen fejlödési zavarai lesznek a késöbbiek folyamán?Válaszát elöre is köszönöm .Tisztelettel:Verb Ferencné.

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a neurológia témában

        Kedves Kérdező! Csak a koponya MR alapján csak általánosságban tudom azt mondani, hogy mozgás- és értelmi fejlődésében lehet a későbbiekben probléma. Ahhoz, hogy pontosabbat tudjak mondani, ahhoz meg kellene vizsgálnom a babát és a az MR felvételt is látnom kellene. Egy biztos, minél hamarabb, minél intenzívebb fejlesztésre van szüksége. Ezt kora fejlesztő központokban érdemes elkezdeni. Előtte azonban mindenképpen fejlődésneurológiai vizsgálat szükséges, ha még nem volt.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 24., 14:21; Megválaszolva: 2011. május 30., 12:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés