• Hogy lehet gyógyítani az epilepsziát?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Hogyan lehet gyógyítani az epilepsziát?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a epilepszia témában

        Kedves Kérdező! Az epilepsziának nagyon sok típusa van, megjelenési formája is más az egyes esetekben, a kiváltó okok is másak, tehát egységes gyógymód nincs. Ha megírja, hogy milyen típusú epilepsziáról van szó, bővebb választ tudunk adni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 23., 22:07; Megválaszolva: 2011. április 24., 11:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés