• Kérem segítsen!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! 11 éves koromban diagnosztizáltak nálam epilepsziát, s azóta szedek Convulexet, jelenleg 31 éves vagyok! Pár nappal ezelőtt észleltem, hogy a felső fogínyem elől beduzzadt, s piros, kicsit vérzik nyomásra! Háziorvosomhoz fordultam, s Ő Epulisra gyanakszik! Irattam 1 doboz Dalacin-t hátha csak fogínygyulladásom van! Érdemes-e beszednem egy dobozzal ebből, vagy keressek fel egy szájsebészt! Sajnos olvastam, hogy egyes epilepszia kezelésére szolgáló gyógyszerek okozhatnak ilyen elváltozásokat! Ön szerint a leírtak alapján mi lehet a diagnózis? Előre is köszönöm mielőbbi válaszát! Egy elkeseredett Nővér!

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a epilepszia témában

        Kedves Kérdező! A Covulexnek nem szokott ilyen mellékhatása lenni. Nem gondolnám, hogy antibiotikumot kellene szednie. Menjen el egy fogorvoshoz, ő majd megmondja.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 04., 16:55; Megválaszolva: 2011. április 07., 22:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés