• Epilepszia?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2004. 6. hónapban volt az első rosszulléte a férjemnek. Mikor este a munkából hazaértem zavart volt nem emlékezett a délután történtek egy részére.Csak fején lévő sérülésből következtettem arra, hogy kint az udvaron esett el. ezt követően koponyaröntgen kontrasztos ct vérvétel mind negatív. 2004. 08. ujjab eszméletvesztés echo-lelet negatív ekg jó, vérnyomás: 110/70 . 2005.4 hónap eszméletvesztéssel járó ujabb rosszullét ekg , ct, neg. véreredmény jó, alvásmegvonások eeg negatív koponya mr negatív 2009 05 hónap ujabb eszméletvesztés ami szédüléssel kezdődik nem emlékszik a történtekre.ct, véreredmények jók . alvásmegvonásos eeg negatív koponya mr és mra negatív. alkoholt nem fogyaszt, nem dohányzik kávét kb 6-ot egy nap .20011 03 hónap ismét rosszullét most eszméleténél marad szédül kb fél óráig nincs látása véreredmény kissé lassú veseműködést mutat, eeg negatív melkas röntgen negatív És most a kezelőorvos be akarja állítani a jövő héten epilepszia gyógyszerre.mit tegyek? hova menjünk milyen vizsgálat lehetne még? 7 hónapra kaptunk időpontot mr-re 5 hónapban nyaki verőér uh 3 hét múlva 24 órás szívmonitor 2 hét múlva hasi uh, szív uh 1 hét múlva de a jövő héten már gyógyszert akar a doktornő adni. Mielőbbi válaszában bízva: Egy 3 gyermekes férjéért aggódó édesanya. Köszönőm

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a epilepszia témában

        Kedves Kérdező! A tünetek alapján véleményem szerint ezek az eszméletvesztéssel járó rosszullétek nem epilepsziás természetűek. Inkább szívritmuszavar, vérnyomásesés okozhatja. A kiírt vizsgálatokat mindenképpen meg kellene várni, kiegészítve egy néhány napos Holter EEG vizsgálattal. Beszélje ezt meg kezelőorvosukkal.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 28., 17:29; Megválaszolva: 2011. március 29., 20:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés