• Lábfájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Édesanyám problémájával fordulok önhöz. édesanyám szúrós égő fájdalmat érez a 4 kis lábujjakon ami főként a nap közepétől jelentkezik az erősebb fájdalom, főként ha cipőt visel, ha hidegre lép az jó érzés. Édesanyám álló munkát végez napi 10 órát dolgozik. Hozzátenném még, hogy a lábba visszeres és enyhén ödémás. Az ujjakon külső változást nem lehet látni. Lábait sokszor fáradtnak érzi. Várom válaszát! üdv: Erdősi Pál .

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fájdalom témában

        Kedves Pál! Édesanyjánál a rossz lábbeli nyomhatja az ideget, vagy felmerül sokidegbántalom lehetősége, de akár a visszér a keringési probléma miatt szintén vezethet zsibbadáshoz, fájdalomhoz. Javaslom, hogy menjen el édesanyja a háziorvoshoz egy vizsgáltra, hordjon kényelmes cipőt, B-vitamint is érdemes szedni már most.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 17., 20:21; Megválaszolva: 2011. március 18., 10:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés