• Neurológiai lelet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő Szeretném megtudni mit is jelent a leletem, mert a saját neurológusomhoz csak később tudok elmenni. Kíváncsi lennék rá van e okom aggódásra. A lelet a következő:10-11Hz, 20-40uV-os a bal oldalon kissé szabálytalan alfa ritmus középső és hátsó koponyarégiók felett. A mellső területeken igen alacsony, gyors béta aktivitás. Bal temporalisan enyhe, epizódikus, 5-8Hz keveredés jelentkezik a háttérnél alig magasabb feszültséggel.Hiperventiláció közben az epizódok gyakoribbak, max. feszültségük eléri a 60uV-ot és néhány alkalommal bilaterálissá is válnak. Remélem mihamarabbi válaszát. Köszönettel!

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a neurológia témában

        Kedves Kérdező! A lelet alapján a bal halánték lebenyben az agyi működése az átlagoshoz képest lassabb. Mivel azt nem írta meg, hogy miért készült az EEG vizsgálat, ezért nem tudom megmondani, hogy ez összefüggésben van e panaszaival.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 22., 11:02; Megválaszolva: 2011. február 27., 18:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés