• Rosszullétek - orrvérzés - fejfájás - légzési nehézség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/ Nő! Az édesanyám 53 éves, 4 éve leesett egy székről és epilepsziás rosszullét követte máig már több alkalommal is. Konkrétan epilepsziát nem állapítottak meg az őt kivizsgáló orvosok. Több alkalommal orrfújáskor véres váladék jön az orrából. Amikor stresszes állapotba kerül/felmérgelődik akkor elakad a szava/nem tud beszélni és a levegő vétel is nehézkes számára. Mindez napi fejfájással is párosul. Röviden így tudom leírni az állapotát, de nem igazán tudom milyen orvoshoz kellene elküldjem és milyen vizsgálatra lenne szüksége. Megtisztelő válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel Kelemen B.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a neurológia témában

        Kedves K.B.! Neurológiai és általános belgyógyászati vizsgálat lenne szükséges. Mindkettő beutalóköteles, háziorvos adhat beutalót.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 21., 19:48; Megválaszolva: 2011. február 23., 13:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés