• Rendszeres karzsibbadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Kb 3 éve tapasztalom szinte minden reggel azt az érzést a karomban vagy a kézfejemben mint amikor ezer tűvel szurkálják az ember kezét, elzsibbad, nincs benne semmi erő és perceknek kell eltelnie mire meg tudom mozdítani. Ennek különböző fokozatai vannak, van amikor csak a kézfejem van elzsibbadva, és az is csak kicsit tehát tudom mozgatni, van amikor pedig az egész karom válltól lefele és annyira nincs benne élet hogy olyan mintha egy halott kéz hullana rám. Kb 3 éve kezdődött ez, és a mai napig intenzíven működik. Mi a teendő?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a zsibbadás témában

        Kedves Kérdező! Az ideg nyomás alá kerülhetett, illetve vérellátási zavart szenvedhetett, mely a felső végtagot ellátja. Ideggyógyászatra kérjen beutalót, neurológiai vizsgálatokkal deríthető ki a károsodás helye és oka.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 15., 01:24; Megválaszolva: 2011. február 17., 09:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés