Férfi klimax

Tisztelt Doktornő! A páromnak 2010 dec. közepén a munkahelyén többször szédüléssel járo rosszulétei voltak, amely aztán otthon fekvő helyzetben is előjött. Korházba került, minden vizsgálaton átesett (24 orás EKG, 24 orás vérnyomás, labor,..) semmi érdemlegeset nem találtak nála. Elküldték fül orr gégészhez, gondolván az egyensulyközponttal van probléma. Két hétig szedte a gyógyszert amit felirtak neki de a tünetei nem multak el. Most elment neurologushoz, mert az állando otthonléttől depresszio jelei mutatkoztak. A doktornő szerint depresszios, hangulatjavitot és xanaxot irt fel. Két hete szedi ezeket is és a szédülése ugyan ugy megvan. Sokat olvastam a neten a férfi klimaxrol, én ugy gondolom hogy sok olyan jel utal arra (az éjszakai nem alvás, ingerültség, érzékenyebb) hőhullámai ugyan nincsenek, legalább is erről nem beszélt. Nem lehetséges hogy ez okozza a szédülést? mert az első ilyen szédülés egy szeretkezés közben jelentkezett. Várom mielőbbi válaszát. Köszönettel

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bessenyei Mónika válasza szédülés témában

Kedves Kérdező!

Valószínűbbnek tartom, hogy inkább valamilyen egyensúlyozó szerv-központi probléma állhat a háttérben. Azt nem írta, hogy volt-e koponya CT, nyaki erek UH vizsgálata, illetve agytörzsi kiváltott válasz vizsgálata, melyekkel komolyabb agyi, szédüléssel járó megbetegedést ki lehetne zárni. Beszélje meg ezt neurológusokkal, addig is végezzen vestibularis tornát, melyet honlapunkon megtalálhat.

Kérdés: 2011. február 07., 07:35; Megválaszolva: 2011. február 10., 18:15
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Nolicin mellékhatása
Mri lelet kiértékelése
Látásvesztés, ájulás határáig.
Szputnyik vakcina