• CT vizsgálat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Egy-egy apró laucnaris a capsula internában a thalamus mellett. Ezt a mondatot kérem szépen megmagyarázni! köszönöm szépen!

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a koponya CT témában

        Kedves Kérdező! Az agyi kiserek károsodása következtében az agy két jelzett területén (köznapi nevük nincsen), kis keringészavarok nyoma látható. Figyelemfelhívó. Fontos a vérnyomás, vércukorszint és vérzsírértéke megfelelő szinten tartása és vérrögképződés gátló gyógyszer szedésének elkezdése (aspirin). Beszélje meg a gyógyszeres kezelést a kezelőorvosával.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 26., 00:25; Megválaszolva: 2011. február 03., 23:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: