Sclerosis multiplesx -Copaxon

20.éve van jelen kedvesemnél ez a betegség, szeretnénk össze házasodni, mire számíthatok? mennyire jó ez a gyógyszer vagyis injekció. van-e esetleg jobb? vagy esetleg más ami nem gyógyszer pl.flavin, innerlicht?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bessenyei Mónika válasza sclerosis multiplex témában

Kedves Kérdező!

Ha már 20 éve SM beteg a párja és a házasságot tervezik, akkor gondolom, jó állapotnak örvend.Ez arra utal, hogy a betegsége jóindulatú lefolyású. A Copaxon terápia arra reagáló személyekben a hirtelen rosszabbodásokat ki tudja védeni, illetve ha jelentkeznek is, ritkábban és enyhébb tünetekkel, ezért az egészségi állapot is tovább jó szinten tartható.

Kérdés: 2011. január 25., 23:21; Megválaszolva: 2011. február 03., 23:26
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Tovabbi teendo
Erős szúró, égő, bizsergő...
Agydaganat?
Lelet értékelése
Szédülés, imbolygás